30.07.2008 г., 8:54 ч.

Обичам те завинаги 

  Поезия » Любовна
992 0 1
                                               ЗА ТЕБ
                                (на Ники)
Огън във сърцето ми гори -
Блус за двама ни звучи.
Изгряват нежно първите лъчи,
Чакам  аз да видя твоите очи.
Ангелите пеят с мене в  този миг -
Можеш ли да чуеш моя вик?

Няма никога да те предам,
Искрица нежност ще ти дам.
Когато се усмихнеш ти,
И сбъдваш моите мечти.

Завинаги бъди до мен.
Аз цялата изгарям в твоя плен.
Всяка нощ и всеки ден
Искам ти да си до мен.
Не ме оставяй ти сама,
Аз без тебе ще умра.
Гласа ми нежен чуй сега
И нека не угасва ЛЮБОВТА!

© НВ Кекови Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Страхотно е :] Много е красиво и типожелавам дълги години такава любов
Предложения
: ??:??