Обичам тънките ти пръсти.
Обичам нежните ти длани.
Обичам мъжките ти ласки.
Обичам за ръце да се държим
и просто да мълчим...
и да мечтаем...
А огънят в очите ти
изпълва ни душите.
Така душите ни се сливат,
от щастие преливат!
© Снежана Терзиева Всички права запазени