Oct 15, 2009, 10:28 AM

Обичам тънките ти пръсти 

  Poetry » Love
514 0 0

 

Обичам тънките ти пръсти.

Обичам нежните ти длани.

Обичам мъжките ти ласки.

Обичам за ръце да се държим

и просто да мълчим...

и да мечтаем...

А огънят в очите ти

изпълва ни душите.

Така душите ни се сливат,

от щастие преливат!

© Снежана Терзиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??