17.09.2018 г., 10:09 ч.

Обичам ви деца 

  Поезия » Друга
638 1 1

Да се прегърнем от извора,
с радостта на първата младост.
Сърцето ми пее,
че вижда вашата радост!

 

Виждам звездите до луната,
те светят ви в душата.
Виждам в очите ви искри,
и да се радваме на тези мечти!

 

Обичам ви радвам се на обичта,
въодушевена от любовта!
Сърцето ми тупти и запяхме,
че е жива радостта!

 

С радостта на нашата младост,
вашата усмивка ни огрява.
Слънцето изгрява
и сърцето запява!

 

Обичам ви деца и съм щастлива,
с нашата вяра красива.
С целувката ви най чиста,
аз съм най щастлива!

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??