3.01.2008 г., 12:03 ч.

Обичам ви - за фенове 

  Поезия » Любовна
994 0 2

Карате ме да се усмихвам,

затова много ви обичам.

С мен сте всеки ден,

ваше е сърцето в мен.

 

 

Красиви думи казвате ми,

казвам смело - Обичам ви!

Благодаря ви, че сте с мен,

днес и в утрешния ден.

© Emil Angelov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??