23.05.2009 г., 1:44 ч.

Обичан знак 

  Поезия » Любовна
575 0 5

Оставен знак е някъде...

Мъждука той и тебе чака,

върви с душата заедно,

невидим, пуст и мрачен.

Прогонван е от вятъра

и рее се - мил буревестник,

безследно чезне някъде,

в обител крепостна и свята.

В небесно-синьо океанът

разпръсква своята самотност

и в лунно-жълто отпечатва,

на влюбените - знак разковник.

Обичан знак е някъде...

 

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??