29.06.2016 г., 22:20 ч.

Обичане... 

  Поезия » Любовна
996 1 8

Обичане...

 

Сърцето ми усеща я,

ръцете ми хващат я,

крилата и освобождават ме,

чувствата и завладяват ме,

живота ми осмисля

и с енергия ме обгръща,

със сили ме заражда

и прогонва страховете,

съмненията убива,

има адресат

но няма място или адрес,

няма обяснение

нито разум, нито причина,

има само посока, път и смисъл

просто е нашата любов

която ни обича...

 

© Лорааа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??