12.02.2008 г., 21:20 ч.

Обичаш друга (Не съм тази, дето си познал) 

  Поезия » Любовна
729 0 1

А аз наистина си мислех, че ще мога.

Да понеса. Още една болезнена любов.

Свикнала съм да съм наранената

и ми е трудно тази роля с тебе да сменя.

 

Наистина те чувствам като кръв.

Безкрайно близък и щастлив до мен.

И имам нужда с мене да си мил,

но нещо пречи наистина да бъда с тебе.

 

Не ме познаваш. За теб съм друга.

Влюбен си в измислен персонаж.

И да ти обясня. Зная - ще си тръгнеш.

Затова реших да тръгна първа аз.

© ТтТтТтТтТ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??