25.10.2010 г., 20:59 ч.

Обичаш ли... 

  Поезия » Еротична
1571 0 6

~~&*~

 

ОБИЧАШ ЛИ...

 

                           ~&*~

Обичаш ли...

Със устните ти нежно да играя~*

 

Със мойте устни

В тях...

 

Очакващо Желание да вая

И да рисувам

 

ТЕМЕНУЖЕНА МЕЧТА -

Красив Чист Женски смях...                         

                              ~&*~

 

ОБИЧАШ ЛИ...

 

 

ЩАСТЛИВО ДА ИЗРИЧАМ~

Слова на Близост с дъх на пачули

И портокалов цвят...

 

И миглите ми искащи

ДА ВИКАТ~

докосващи лицето твое

ГАЛЬОВНО ТРЕПКАЩИ

В стремежност~

 

ДИШАМ ЛИ СЕГА

                               ~&*~

или туй...

      е ТВОЕТО СЪРЦЕ!!!

Прегърнало разплаканата ми Душа~

Таз малка молеща се Флейта...

 

Копнежност Ирисова

И на Ален Мак...

 

                               ~&*~

ОБИЧАШ ЛИ!!!?...

 

С ръцете си

По Тебе аз да тичам~*

 

И Твоите ръце

Със жадност да церя...

 

С БИЖУ-СЪЛЗА~*

Душата си във тях да вплитам...

 

ГРИВНА НЕЖНА~*

На ръката ти блестя...

 

ПОДАРЪК ПРАВЯ ТИ!!!                             

                                       ~&*~

Уханен Мой...

И с мляко-тяло~

ГАЛЯ ТЕ...

              ~&*~

 

МИРИШЕШ МИ!!!

... На Ден след топъл дъжд

 

и на дете спокойно спящо

до майчината обичлива гръд~*

 

ОБИЧАШ ЛИ!!!?...

 

В ГРЪДТА МИ

Да оставаш ~*

Намерил себе си...

Усмихнат да лежиш

                        ~&*~

... с извивките на тялото ми

да играеш~*

и в дланите ми ти да вплиташ...

НЕ ВИК НА БОЛКА,

А радостен

ВЪЛНУВАЩ СТИХ...

 

ОБИЧАШ ЛИ!!!?...

                          ~&*~

 

 

ПОДАРЪК АЗ ТИ ПРАВЯ                      

                                     ~&*~

 

ЕДНА СЪЛЗА~БИЖУ

Окичила сега

Ръката ти...

На Бог красив

С УСТА - РИСУВАЩ СТИХ

 

И тяло-Спомен...

ОТДАВНАШЕН ~*

 

Но все още ТОПЪЛ...

ЖИВ                             

~&*~

 

ОРИСАН СИ!!!

Във мене все да ходиш...

 

ЗАЩОТО

Вплетох мисълта си

В твоите нозе...

 

Пристегнах ходилата ти!!!

 

Верига тежка сложих им~*

ВЕРИГА-ПЛАЧЕЩО БИЖУ...

 

ОБИЧАШ ЛИ!!!?...

Във мойта мисъл да вървиш...

 

ВЪВ МОЙТА МИСЪЛ...

ВСЕ ДА ХОДИШ~*

Дишаш ли!?...

 

Или туй е моето Сърце...

В ГЪРДИТЕ ТИ~*

 

 

Днес... 24 октомври 2010 г

~&*~   ОБИЧАШ ЛИ...

попитах ли...

 

или само с длан изказах

~&*~

 

Рисунък чист на Ябълков листец

изписан~*

Л~ Е

 

http://www.vbox7.com/play:3b74c676 

© Л-Е Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??