27.09.2008 г., 20:06 ч.

Обичаш ли ме? 

  Поезия » Любовна
536 1 2
 

Сама съм и плача,

сама съм и страдам...

А няма кой да ме разбере!

Сълзите ми капят,

сама съм - пропадам

и пак няма кой да ме спре!

Студена съм отвътре,

а сълзите пробиват си път през очите,

и листа пробиват...

По ледените ми ръце се стичат,

студа разтапят, и пак изстиват...

Сълзите просто не свършват

и болката им помага

да дълбаят дупка в душата ми

и малко по малко да ме довършват...

Сама съм и плача!

Сама съм - спаси ме!

Сама съм и страдам...

Наистина... Обичаш ли ме?

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??