Обичаш ли я..? Я кажи...
Извикай..! Изкрещи го сред тълпата...
На Нея... И на всички покажи...
Че Тя за теб, е всичко... И Душата..!
Обичам те..! Извикай..! Изведнъж...
Да трепнат... Да настръхнат всички..!
Покажи ѝ го..! Без думи... Като Мъж...
Обичам те..! Но не в кавички..!
Обичаш ли я..? Без лъжи...
Тъй както... Мъж - Жена Обича...
Нощем на гърдите да лежи...
Целувайки, в Любов да ти се врича..!
Е..? Обичаш ли я..? Покажи..!
Покажи на Нея..! Не на мене...
Аз зная... Зная, че тежи...
Понякога и Любовта... Е тежко бреме.!!!
Калоян Христов©️
(Chris Heart)
12.10.2022
London
© Калоян Христов Всички права запазени