Страхувах се от своята невяра -
от изневерите във мене си...
Но чувствата ми, разпилените,
с цветове - съмнения и ревности,
кротко подреждаш с обичта си -
любимите ти книги са...
Обичаш ме?... И аз те обичам...
Смири се моят страх - блуден
се завърна - утешен и помъдрял...
© Нели Всички права запазени
Поздравче!