Feb 14, 2008, 9:50 AM

Обичаш ме... 

  Poetry » Love
695 0 1

Страхувах се от своята невяра -

от изневерите във мене си...

Но чувствата ми, разпилените,

с цветове - съмнения и ревности,

кротко подреждаш с обичта си -

любимите ти книги са...

Обичаш ме?... И аз те обичам...

Смири се моят страх - блуден

се завърна - утешен и помъдрял...

 

 

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??