14 февр. 2008 г., 09:50

Обичаш ме... 

  Поэзия » Любовная
690 0 1

Страхувах се от своята невяра -

от изневерите във мене си...

Но чувствата ми, разпилените,

с цветове - съмнения и ревности,

кротко подреждаш с обичта си -

любимите ти книги са...

Обичаш ме?... И аз те обичам...

Смири се моят страх - блуден

се завърна - утешен и помъдрял...

 

 

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??