9.05.2008 г., 10:41 ч.

Обичаше ме всяка неделя 

  Поезия » Любовна
902 0 21
Обичаше ме всяка неделя,
попиваше до капка моите сълзи.
Деляхме обща постеля,
погребахме надълбоко всички лъжи.
Измислихме си общо име,
създадохме си свои нежни мечти.
Но всичко днес промени се,
изчезна пламъкът от твоите очи.
Друга обичаш всяка неделя,
с друга споделяш своите мечти.
Вече не можеш и без нея,
а аз съм в твоите минали дни.
Още те обичам всяка неделя
и чакам да се завърнеш у дома.
А ти топлиш нейната постеля,
загубих те, загубих любовта

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??