24.07.2018 г., 23:13 ч.

Обично 

  Поезия » Гражданска
372 1 0

 

Красота.
Чар.
Аромат.
Любовта.
Дар.
Каква благодат,
щом носиш в сърцето си целия свят.

Обичан - си цар.
Обичаш - господар.
В очите ти цвят,
неземно богат.
Най-дивия звяр,
побъркан от глад,
е тих помияр
пред жажда за обич и жар.

Красота.
Жена.
Светлина.
В сърцето ти влиза на всяка цена.
Любовта.
Храна.
Топлина.
Душата е пълна, дори в тишина.

 

© Явор Перфанов Всички права запазени

2018

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??