5.04.2007 г., 12:50 ч.

Обичта 

  Поезия
687 0 4
От нея всеки има нужда,
тя спасява хората от самота.
И на никой, знам, не му е чужда,
това е само Любовта.

Щом обичаш, да простиш е лесно
и грешките на всеки да забравиш.
Любовта е чувство най-чудесно
и с нея можеш злото да поправиш.

Дори когато си в беда
и сам попадаш в пропастта,
могат, знай, да станат чудеса
и при теб да долети отново тя.

Нужно е всеки да обича,
да не бъде сам във този свят суров.
Към ближния си нежни думи да изрича
и само тогава да живее ще бъде готов!

© Димитринка Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??