30.09.2009 г., 1:44 ч.

Обичта 

  Поезия » Любовна
480 0 0

Пак си мисля за теб в нощта,

и ето - изгря на моята врата,

като ярка звезда.

 

Молех се да дойдеш в моя сън

като изгрев в нов ден,

имам нужда от твоята любов,

от твоята прегръдка нежна,

но и тази нощ ще си остане снежна.

 

Кажи ми как да ти покажа колко много те обичам аз.

Заклевам се - ще го изпълня още в този късен час.

Имам си мечта една - ти да си до моята страна,

да те гледам във очите, да те галя по косите.

 

Ала дойде денят щастлив, ти ми се яви -

дали истина или лъжа,

сън ли бе това.

 

Крещях от радост пред света,

нашата любов да заклеймя,

ето, дойде денят и аз със моя сън да се простя.

 

© Живодар Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??