Пак си мисля за теб в нощта,
и ето - изгря на моята врата,
като ярка звезда.
Молех се да дойдеш в моя сън
като изгрев в нов ден,
имам нужда от твоята любов,
от твоята прегръдка нежна,
но и тази нощ ще си остане снежна.
Кажи ми как да ти покажа колко много те обичам аз.
Заклевам се - ще го изпълня още в този късен час.
Имам си мечта една - ти да си до моята страна,
да те гледам във очите, да те галя по косите.
Ала дойде денят щастлив, ти ми се яви -
дали истина или лъжа,
сън ли бе това.
Крещях от радост пред света,
нашата любов да заклеймя,
ето, дойде денят и аз със моя сън да се простя.
© Живодар Русев Все права защищены