18.06.2017 г., 14:13 ч.

Обичта е нашата борба 

  Поезия » Строги форми
659 0 2

Идилия не е... И занапред

ще има спънки, ядове, капани.

Понякога ще стъпваме по лед,

сърцата ще измъчват люти рани.

 

Ще ни преследват дни с без грам късмет,

проблеми ще поставят паравани

от тежки думи и бодлива плет

и на ръба ще бъде любовта ни.

 

Но въпреки несгодите, напук

на коварната и зла съдба,

заедно сме с теб сега и тук

 

и обичта е нашата борба.

И нека са пред нас трънаци диви.

В душите ни цъфтят цветя красиви

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??