2.11.2008 г., 9:03 ч.

Обикновен ден 

  Поезия » Любовна
509 0 2
 

Под стъпките ти скърца есента,

а вятърът в косите ти прелита

с ухание на тиха самота,

посреща те денят и те помита.

 

Пълзят мечти във всякакви посоки

и мислите накъсано ги следват  -

поглеждаш в миг през рамо... отвисоко

и всичко сякаш дребно е, безследно.

 

А слънцето в очите ти танцува

и птиците нашепват обещания,

листата чудни приказки рисуват,

вещаят  нощ на чудни предсказания.

 

© Зл Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??