8.10.2011 г., 16:39 ч.

Обикновени рисунки-24. Цвят на Бъдното… 

  Поезия » Любовна
527 0 9

Нарисувах нова обикновена рисунка.
Ще ви я представя сега...
Б.


© Борис Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??