Oct 8, 2011, 4:39 PM

Обикновени рисунки-24. Цвят на Бъдното… 

  Poetry » Love
529 0 9

Нарисувах нова обикновена рисунка.
Ще ви я представя сега...
Б.


© Борис Калинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??