9.10.2014 г., 17:33 ч.

Обикновени рисунки - 79. Есенни слънца 

  Поезия » Любовна
784 0 1

 Времето е мрачно и дъждовно...
Слънце в Душите пожелавам!
Б.


Рисувам есенни 
слънца
Запомнените багри -
от далеко...
От отминали 
години.
Навярно
прилича 
на детска 
рисунка това... 
Или пък картина?
По малко... 
По малко, 
винаги
оставаме
деца... 

Странник
08.10 2014г.
Пловдив

© Борис Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??