Времето е мрачно и дъждовно...
Слънце в Душите пожелавам!
Б.
Рисувам есенни
слънца
Запомнените багри -
от далеко...
От отминали
години.
Навярно
прилича
на детска
рисунка това...
Или пък картина?
По малко...
По малко,
винаги
оставаме
деца...
Странник
08.10 2014г.
Пловдив
© Борис Калинов All rights reserved.
Б.