29.06.2021 г., 22:43 ч.

Облачета над Юли 

  Поезия
124 0 0

Синьо-бялата перисталтика

на облачетата-болка Юлска

                                    над мен.

В душата ми проплаква и въздиша

клавишът на Шопен.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??