Jun 29, 2021, 10:43 PM

Облачета над Юли 

  Poetry
119 0 0

Синьо-бялата перисталтика

на облачетата-болка Юлска

                                    над мен.

В душата ми проплаква и въздиша

клавишът на Шопен.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??