12.10.2023 г., 21:37 ч.

Облаците и луната 

  Поезия » Пейзажна
136 0 0

 

 

Като сиви нощни птици

облаци крила размятат,

сенки призрачни повличат

и връхлитат на луната.

 

А луната им прощава.

 

                 февруари 1990 г.

                 гр. Сливен

© Лъчезар Цонев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??