Oct 12, 2023, 9:37 PM

Облаците и луната 

  Poetry » Landscape
226 0 0

 

 

Като сиви нощни птици

облаци крила размятат,

сенки призрачни повличат

и връхлитат на луната.

 

А луната им прощава.

 

                 февруари 1990 г.

                 гр. Сливен

© Лъчезар Цонев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??