Как потрепва
твоето тяло
под моето...
Как сладко настръхваш...
слади...
Всеки досег
е малка наслада...
А безсрамно шоколадът
горчи...
Ти замлъкна...
Не дишаш, така ли ?
Няма въздух
за твоите усни...
Няма въздух, а само забрава...
Тъй ти действам
ми каза, нали?
Ще помогна...
... с целувка отдавам
своя дъх, своя дъх до зори...
Искаш още!...
О, прадължавам...
... А навън отдавна вали...
Да докосвам желаеш до болка.
Тази болка във тебе крещи...
Аз те чувам,
не чувстваш ли само
моите устни, ръце и коси...?
Аз те любих,
а ти облада ме...
© Кати Всички права запазени