20.03.2008 г., 18:14 ч.

Обладай ме и върви си 

  Поезия » Еротична
1094 1 11

Обладай ме като лудост.
После... да не помня снощи,
нито днеска, нито утре.
Да не зная всъщност кой си.

Обладай ме като вятър.
Събери ме, разпилей ме.
Като ураган размятай
мислите ми и отвей ги.

Обладай ме и върви си...
Утре вечер пак върни се.
Като Месец в ясна нощ си.
В облаците губиш смисъл.

© Мая Санд Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??