20.04.2016 г., 20:37 ч.

Обладания в другост 

  Поезия » Любовна
644 0 6

Отстъпвам те на другото си тяло, 
в което се срамувах да мечтая.
По тънките си вени те изтласквам 
нагоре до безлунната ми стая.

Обичах те в хотела. А в метрото 
се плъзвам по извивките фатални
на жажди плътноусти, от които 
настръхва в тебе в утринта опална.

Умишлено се смесвам с тях. За вечност.
В цветчетата им аз ще съм росата.
Глухарчето когато е готово
от дъх полита смело над земята.

Със облаците свят за нас рисувам. 
Смених лицата на звездите снощи.
От дъното на истините чувам 
дали си тук или те няма още.

И вместо да се хапя и срамувам- 
предавам се на щастието твое.
Тръпчиво на езика ти танцувам.
По-сладка от къпиново усое.

© Росица Младенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??