10.09.2011 г., 23:52 ч.

Облечи душата си 

  Поезия
879 0 16

Облечи душата си

В любовта

Цигулка заплака

В нечия ръка

Роди се мекота

Като пух

Роди се дух

Без шум

Мекота на ум

На едно сърце

На едно дете

На едно дихание

От едно страдание

Животът свири симфония

За седем живи огъня

Изтъкали дрехата

Онази меката

Облечи душата си

За да не зъзне 

Сам-сама...

Облечи я в любовта

© Любомир Деничин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??