27.01.2011 г., 11:44 ч.  

Обрат 

  Поезия » Любовна
862 0 5

И днес, когато вече теб те няма,

разбирам колко много те обичам

и чувствата ми се превръщат в ято

преследващи ме птици.


И днес не смея вече да те търся,

преди не те ревнувах, нито пазих,

за тебе не проливах сълзи,

не те и забелязвах.


До днес! Но съм отново влюбен,

като мъничко дете.

Как може тебе да загубя

и да се влюбя тъкмо в теб...

 

 

 

 

© Димитър Димчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??