И днес, когато вече теб те няма,
разбирам колко много те обичам
и чувствата ми се превръщат в ято
преследващи ме птици.
И днес не смея вече да те търся,
преди не те ревнувах, нито пазих,
за тебе не проливах сълзи,
не те и забелязвах.
До днес! Но съм отново влюбен,
като мъничко дете.
Как може тебе да загубя
и да се влюбя тъкмо в теб...
© Димитър Димчев All rights reserved.