25.10.2007 г., 12:02 ч.

Обрат в живота 

  Поезия » Любовна
1049 0 31
Ще напиша поема за любовта,
в мисли вятърни с теб ще лудувам!
Разпилените чувства до край ще сбера!
С огън жив до край ще палувам!
...............
Аз те срещнах отново, моя първа любов,
и светът под краката се свлече.
И не помня защо, и не помня кога
ти разби моя свят на парчета.
Бяха минали толкова много лета
и скрибуцаше лед помежду ни.
Аз те помнех и скланях свенливо глава.
А не исках това да се случи!
Аз те срещнах отново, моя първа любов,
и сега сме съпруг и съпруга.
Ала бури житейски не ще ни сломят,
само чувствата имат заслуга!

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??