ОБРАТНА ЕМОЦИЯ
Поканих те, дойде и сви гнездо,
и птичета в гнездото си отгледа –
рожбите на нашата любов
и песните на светли слънчогледи,
измислена, но гибелна и забранена
и все пак искрена като възторг.
Една любов – неслучила на време,
едва ли ще се подчини на срок?
© Ангел Веселинов Всички права запазени