7.10.2009 г., 14:07 ч.

Образ 

  Поезия
420 0 0

Създадох те от моите мисли,
създадох те от моя зов,
създадох те, защото
исках мъничко любов.

Сега си истински, реален,
странен, но със собствен стил -
много съвършен, почти гениален,
добър и много мил.

© Вера Камбурова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??