Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Алкохол на маса, само миеш се с водата,
тази вечер ще пада веселбата.
Към полунощ душата пее,
всеки тая нощ ще го огрее.
Слизаме и по пиянски се изхрачваме,
спираме такси и бързо се качваме.
Вече сме пред любимия бар,
а вътре - стриптийзьорки с приятен загар.
Сядаме и поръчваме питие с кóла,
идва момиче и сяда до нас гола.
Музиката е ретро, за хора със вкус,
навсякъде ухае на секс и на джус.
До нас самотен не остава пилона,
играе на него стока за няколко бона.
Блондинка показва стегната гръд
и се кълчи на железния прът.
Прашката е потънала в плаващ пясък,
революция в ципа, в очите - блясък.
Око да види, но ръка да пипне,
скоро кръвта няма начин да не кипне.
Порочни искри в две малки очички,
как държи здраво пилона с ръчички.
Цялата е гола-голеничка,
добре че не ми е сестричка.
Прокарва пръсти през златиста коса
и погледът й те жили като оса.
Тениската цялата е потна,
докато не легна с тая, няма да се кротна.
Викам перверзната и й давам банкнота,
тя сяда върху мене без много да се мота,
върти задник с песента във такт,
за дивата нощ този миг е антракт.
Поръчвам гърлата за час консумация,
в джоба ми настъпва инфлация,
но на внуците ще има с какво да се похваля
и като видя голо маце, ще продължавам да се паля.
© Чингапук Всички права запазени
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=62317