20.04.2018 г., 22:21 ч.

Образът на мама 

  Поезия » Друга
392 0 0

         плаче небето... вече я няма 

 

        в                   с                    с

                           т                          ъ

          р                  ъ                    л

            о                   к                     з

          й                   л                    и

                             е                         ц

                           н                              и

                             и

                            

          виждам   образът   на   мама

© Аврам Аврамович Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??