27.12.2007 г., 15:08 ч.

Образът в миналото 

  Поезия » Любовна
634 0 2

   Един образ ме накара  да се върна в миналото си.

Аз обичах луната, която  грееше мойте снежни коси, а моето тяло се топлеше от нежни целувки от зората.

    Много тихо слязох от колата, погледнах за миг образът на един мъж.

Застанах на място.

   Една песен ме накара да се  замисля за реалностите в живота.

     Танцувах със снежни топки, които се търкулнаха от брега на любовта.

      Отнесох се много мило към морето на любовта.

Станах желана от морските водорасли от далечното море.

        

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??