9.02.2006 г., 20:03 ч.

Обречен. 

  Поезия
534 0 4



Когато живота горчив
те е сграбчил в своя затвор
и в плен на скръбта
очите
жадуват кръгозор.
Когато сърцето ти стене
оплетено в невидими окови,
които го раняват до болка
и му тежат като олово...
Знам едно старо лекарство отколе
-Дай воля на сълзите си, човече!
Ho ако вече не можеш да плачеш.
знай тогава, че ти си обречен...

© Пепа Деличева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??