Feb 9, 2006, 8:03 PM

Обречен. 

  Poetry
536 0 4



Когато живота горчив
те е сграбчил в своя затвор
и в плен на скръбта
очите
жадуват кръгозор.
Когато сърцето ти стене
оплетено в невидими окови,
които го раняват до болка
и му тежат като олово...
Знам едно старо лекарство отколе
-Дай воля на сълзите си, човече!
Ho ако вече не можеш да плачеш.
знай тогава, че ти си обречен...

© Пепа Деличева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??