5.02.2015 г., 1:53 ч.

Обречена 

  Поезия » Любовна
498 0 3

 

Не ми се нравят глупави мъже,

такива дето мислят, ще ме смаят.

Харесвам тези, дето раждат ветрове,

в гърдите ми, когато ме желаят.

 

Тези дето чувстват, че тежи, 

думата им, кажат ли я гласно.

И са непреклонни, боже опази,

от такъв да те обича... страстно.

 

Харесвам тези... силните мъже!

По дяволите, свършиха ли вече?

Един такъв ми трябва, да ме отнесе

и нищо друго! Вече съм обречена.

 

19.09.2014

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??