12.10.2010 г., 22:11 ч.

Обречено на теб 

  Поезия » Любовна
963 0 2

Сълза не отроних, когато от нас се отказа,

а потърсих в себе си към теб чувство на омраза,

но намерих само смирение, обич и тъга

и сама избрах това да бъде моята съдба.


Спрях да те търся, да ти пиша и да ти звъня,

спрях да те очаквам постоянно през деня,

спрях да потрепвам при звука на твоето име,

спрях да се моля на Бог: „Хайде, потърси ме”.


Спрях, любов моя, за теб изобщо да говоря,

спрях яростно и гневно с чувствата си да се боря,

но не спрях с чиста надежда за нас да мечтая,

че ще се срещнем случайно със тебе накрая.


Нощем, че страстно и нежно ме любиш, сънувам,

денем тайно от всички пак за тебе бленувам,

защото, обич моя, още силно те обичам

и стихове любовни дълго на теб ще обричам.


                                                   09.10.2010

 

© Дарина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??