22.03.2005 г., 19:53 ч.

Обсебени 

  Поезия
1099 0 3

Обсебени от своите желания

не можем  себе си да променим,

приемаме живота си за даденост

забравяме, че ние го творим...

А после - вечер подир вечер

сами, сами, сами

от колко нежност и усмивки

лишили сме живота си...

И кой, и кой ни е виновен,

когато във безумния си бяг

разбираме внезапно,

че вече остаряли сме

                               във самота,

                                         във самота,

                                                  във самота.......

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мъдро и много вярно е. Прилича ми на текст за красива песен. Поздрави
  • Благодаря ти,Йоанна!Ценя думите ти!
  • забравяме, че ние го творим...

    Нека не го забравяме това, всичките ти неща ми харесаха Марги.
Предложения
: ??:??