23.03.2014 г., 21:37 ч.

Обществени отпадъци 

  Поезия » Философска
452 0 2

Тъпкани, подритвани, мачкани...
Жертви на безскрупулна система...
Търсим опора в дните си жалки...
Откъснати стихове на мъртва поема...


Не ни лъжете, ний знаем...
Вашите измами прозрачни са...
В кофа за боклук ги метнете...
Те и от боклуците по-мрачни са...

Но нали и ние оттам идваме...
Призванието ни заслужено е, навярно...
"Обществен отпадък" в големия строй...
Доверието си продаваме на вятъра
И получаваме в Ада доживотен престой...

 

 

© Астрал Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??