11.04.2013 г., 18:11 ч.  

Обтебен* 

  Поезия » Любовна
450 0 0

Празник е, аз съм опиянен.
От твоите очи, които...
не мога нивга да опиша.
Любов е! Прекрасен ден рожден.
Ти на гърдите ми, в които...
нашата обич тихо диша.

*Благодаря на Любен Дашев за думичката "обтебен"

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??