Обувалка - глуповалка!
Сто пъти от мен по-малка.
Виснала на закачалка
във антрето - за игралка.
Но игралка-помагалка!
Малко да се наведеш,
до крачето я допреш -
на петичката целувка,
на краченцето обувка.
© Райчо Русев Всички права запазени