12.12.2006 г., 16:03 ч.

ОБЯСНЕНИЕ 

  Поезия
539 0 4
ОБЯСНЕНИЕ;)

Ти си зайче, аз съм слон
и поливам те отгоре.
Зад крачето ми се скрий
щом вълчо се появи.

Ще го спъна и настъпя
по опашката завчас,
нека да посмее,
пак клепоушченцето ми да стресира
(клепоушко да стресира)

бърже, той ще се гипсира :/

© Бисер Дръпничорапчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??